Hulp nodig bij bestellen? Bel 06-28419371

Sierkussens bank

Sierkussens op de bank brengen sfeer en geven zitcomfort

Met sierkussens op uw bank verandert u in een handomdraai het uiterlijk van uw kamer. Sierkussens hebben niet alleen een decoratieve meerwaarde, maar ze verhogen ook het zitcomfort van uw bank. Op onze website ontdekt u exclusieve sierkussens met prachtige dessins van in Nederland levende wilde dieren en huisdieren. Ze geven uw woonkamer, veranda of serre een bijzondere uitstraling.

Unieke sierkussens in beperkte oplage

Sierkussens bankAngelique Joosten ontwerpt en vervaardigt sierkussens voor uw bank in beperkte aantallen. U bent verzekerd van een unieke, onderscheidende modeaccessoire. Alle sierkussens zijn voorzien van een veren binnenkussen voor extra zachtheid en hebben een luxe afwerking met een verborgen rits. Creëer nu ook uw eigen stijl in huis! Het aanbod sierkussens voor uw bank is even verrassend als speciaal. Stoere sierkussens van grof katoen met een afmeting van 50 bij 50 centimeter die uw bank extra kleur geven. Een chic sierkussen met een tekening van een haas, vos, edelhert, wild zwijn, eekhoorn of wilde eend tegen een achtergrond met allerlei leuke weetfeitjes over dit specifieke dier. Het nieuwste ontwerp is van een ruwharige teckel, een dapper en stoer hondje met een eigen karakter. Dit sierkussen, waarvoor de teckel ZsaZsa van grafisch ontwerper Angelique Joosten model stond, heeft een voorkant van lichtlinnen stof en een achterkant van donkergrijs canvas. De teckel is uit vilt geknipt.

Bent u geïnteresseerd in sierkussens voor uw bank? Kijk eens rustig rond op de website en laat u inspireren door de fraaie ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden voor een ontwerp op maat. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 06 – 284 19 371 of vul het contactformulier in.  

   Tafellinnen Breda    Persoonlijk geboortecadeau    Contact opnemen

Previous Post

Comments are closed.