Hulp nodig bij bestellen? Bel 06-28419371

Servet

Servetten, placemats en kussens speciaal voor u ontworpen

Graag laten wij u kennis maken met Zinnen op Linnen. U kunt hier terecht voor unieke, eenmalige ontwerpen die geheel voor u op maat worden gemaakt. U kunt hierbij denken aan tafellakens, servetten, beddengoed of andere soorten gebruikerstextiel. Eventueel kunnen wij ook persoonlijke teksten laten drukken op uw bestelling. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan in de branche, wat betekent dat wij graag met u meedenken. Zo komen we samen tot het mooiste eindresultaat dat aansluit bij uw wensen!

Combineer uw servetten met unieke tafellopers

Ook voor restaurants staan wij natuurlijk klaar. Wilt u bijvoorbeeld een uniek servet met uw logo er op laten bedrukken? Dan zijn de mogelijkheden zeer divers. Combineer dit bijvoorbeeld met bijbehorende tafellopers. Hiermee geeft u uw mooi gedekte tafel net dat beetje extra. Op onze website vindt u een ruim aanbod van diverse servetten, maar u kunt dus ook de keuze maken om alles op maat te laten ontwerpen. De stoffen worden dan bedrukt door middel van Digital Textile Printing en de stoffen zijn van 100% katoen/satijn. Dit alles maakt uw unieke tafellinnen tot een duurzaam artikel dat milieubewust is geproduceerd. Hierbij zijn originaliteit en kwaliteit gewaarborgd!

ServetWenst u meer informatie over het ontwerpen van servetten of andere producten? Schroom niet om contact op te nemen, wij vertelllen u graag meer. U kunt ons bereiken middels het contactformulier of bel ons even.

   Contact opnemen Ontwerp op maat

Previous Post

Comments are closed.